KARÁCSONY 2020

Idén is együtt ünnepelünk, de másképpen

Drága Diákszínpadosok!

Ha ezt a kis szösszenetet olvassátok, akkor az azt jelenti, hogy eljutott hozzátok a kis karácsonyi PMS füzet és ti is eljutottatok erre a linkre. :) Idén is együtt ünnepelünk, de másképpen. Reméljük, hogy legalább olyan szeretettel forgatjátok majd a füzetet, ahogyan készítettük nektek, a többi apróság pedig mosolyt (vagy egy kis maszatot) csal az arcotokra.

Ebben a nehéz időszakban se hagyjon el titeket a hitetek, hogy PMS volt van és lesz is - csak most nekünk is ki kell várni azt, hogy lehessen is. Addig is énekeljetek, táncoljatok, mozogjatok, mondjatok verset és prózát, hogy az a tudás és lendület alább ne hagyjon, mert amint lehetséges, mi máris megszervezzük a próbákat és akkor azt lesz újra mulass! ;)

Karácsonyra pedig fogadjátok szeretettel az alábbi dalt, s mi több, tanuljátok is meg, hogy szüleitek, testvéreitek, rokonaitok is meggyőződhessenek arról a tudásról, szorgalomról, amivel dolgoztok a Diákszínpadon is. Ha pedig úgy érzitek, akkor osszátok meg a PMS csoportban velünk is a végeredményt! :)


NAGYON BOLDOG ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK MINDNYÁJATOKNAK!

Csilla néni, Eszti, Krisz

ITT HALLHATJÁTOK AZ EREDETI DALT

ITT PEDIG A ZENEI ALAPOT (KARAOKE)