2020/21-es évad

VISSZAJELZÉSEK

Kedves Szülők!

Ebben a mindenki számára nehéz időszakban már mi is nagyon várjuk a találkozást és a közös munkát a gyerekekkel, és természetesen mindent megteszünk a foglalkozások lehető legbiztonságosabb megtartásáért. 

Nekünk is nehéz volt az elmúlt mintegy féléves kihagyás és amennyire látjuk, a gyerkőcök is már nagyon várják, hogy együtt lehessenek. Ennek ellenére szeretnénk tiszteletben tartani a szülők döntését arról, hogy a gyerekeket elengeditek-e ebbe a közösségbe, vagy a későbbiekben szeretnétek majd újra csatlakozni, és természetesen arról is szeretnénk tudni, ha valaki most nem szeretne, vagy valamilyen egyéb okból nem tud csatlakozni hozzánk. Ahogy szoktuk is mondani, minden egyes kis "bárány" fontos, így örülünk, ha mindenkiről hallunk.

A visszajelzés részét nem szerettük volna nyilvánossá tenni, mert ez mindenkinek a privát ügye, így gyorsan összehoztuk ezt az űrlapot, amin vissza tudtok nekünk jelezni. 

Az alábbi űrlapon tehát adjátok meg a gyerkőc(ök) nevét, a saját neveteket és email címeteket, amin majd kapcsolatot is tudunk akár tartani, és válasszátok ki, hogy miként számíthatunk majd jelenlétetekre. Ha van bármilyen egyéb infó, amit megosztanátok velünk, akkor kérjük, hogy azt az Üzenet részben írjátok meg. Utána a Küldés gombra kattintva már meg is kapjuk a jelzéseteket. 


Mindenkinek nagyon jó egészséget kívánunk, vigyázzatok magatokra! 


Csilla, Eszti, Krisz